Lördagsmorgon

Alla sover utom jag. Jag vaknade med halsbrännan från helvetet vid 6-tiden och förväntade mig att en liten en tjej snart skulle komma intassande. Men nu är klockan snart 8 och hon sover fortfarande. Rekord för flera månader! Farfar och Carola var här igår kväll och de måste ha kört fullständigt slut på henne med tanke på resultatet =)
Lite barnvakt hade vi igår alltså. Det var hockeydags, SSK-Malmö. Tyvärr blev det en skitförlust men jag orkar inte sörja över det. Kul att gå på hockey, dessutom träffade vi både mamma, Dennis, Stoffe och Tompa där =)
Idag kommer Cornelias farmor Anki och Jan-Åke hit. Har inte riktigt koll på när (brukar bli så när man överlåter till mannen sin att styra upp tiden) men förmiddag nån gång är senaste bud. Var riktigt länge sen vi träffade dem så det ska bli kul!
I eftermiddag ska vi sen åka ut till huset. Jippi! Ska bli så skoj! Har tänkt att mäta lite inför kommande tapetsering, ta fönstermått och lite andra grejjer. Men ska mest bli kul att få se det igen. Var riktigt länge sen nu!
Efter det vankas middag och Mello-tittande hos bästa nygamla grannarna. Sara, Tobbe och Rasmus har köpt hus snett över gatan så vi kommer ha nära igen =) Känner på mig att det kommer bli en bra lördag det här!

Dove Nourishing Oil Care Conditioner

För ett par veckor sen tog jag emot ett paket från Buzzador med en stor, samt 10 provförpackningar Dove Nourishing Oil Care Conditioner. Ett nytt balsam från Dove, detta kan man läsa om balsamet på Doves hemsida:
Dove Nourishing Oil Care Express Intensivbalsam ger tre gånger mer näring än ett vanligt balsam. Den unika vit- och guldrandiga formulan består av balsam med inpackning som gör även mycket torrt och frissigt hår mjukt och glansigt. Använd dagligen efter schamponering istället för ditt vanliga balsam.
Balsamet passar mitt vintertrötta hår perfekt, både torrheten och frissigheten minskade och man känner att det finns inpackning inbakat i balsamet då håret blir väldigt mjukt och skönt. Dessutom luktar det väldigt gott! Har även testat det på Cornelia med ett lika bra resultat så detta balsam kommer vi garanterat köpa i framtiden!



I'm back!

Bloggen har legat i träda ett bra tag. Har helt enkelt inte funnits tid, lust eller ork på över ett år. Men nu känns det som att det var dags att börja göra lite avtryck igen =)
Har hänt en del sedan mitt senaste inlägg. Vi flyttade till hyresrätten men om en dryg månad går flyttlasset igen. Och denna gång till drömhuset! Vi tittade på huset redan i somras första gången. Både jag och Johan blev förälskade men tyckte att priset var lite väl högt. Under hösten tittade vi på en massa hus men återkom hela tiden till detta hus, jämförde osv. I december tog vi klivet och skrev på papprena (efter lite prutning :) och den 1 april går nu flyttlasset! Har tyvärr inga bilder på den här datorn men det lovar jag att det kommer fyllas på med framöver!
Men det händer mer grejjer i vår =) Cornelia ska bli storasyster och jag och Johan ska bli 2-barnsföräldrar. Ska bli underbart med en liten till familjemedlem som kompletterat vår familj. 14 maj är det tänkt att han/hon ska komma...
Så framöver blir det nog en hel del tankar om flytt, inredning, bebisen och såklart min prinsessa Cornelia!

RSS 2.0