Tävling!


"Jag är med och tävlar hos Lindet om en klänning eller piké från Simply Colors.
Två personer kommer att vinna varsitt plagg. Var med och tävla här !
Tävlingen avslutas 31/5 klockan 18.00. Vinnarna lottas fram. Lycka till! "



Hej!

Jag heter Cornelia. Mamma tycker att jag är världens sötaste!


Mors dag

Idag har jag blivit firad av lillstumpa och Johan. Fick ett jättefint halsband från Pilgrim:


Verkligen jättegulligt och passar bra nu till sommaren. Min älskling har bra smak =)

Nähepp ingen ballong

Blev ingen ballongfärd idag. Blåser alldeles för mycket och jag fattar inte att det är möjligt att det kan regna och vara sol samtidigt, hela tiden. Jaja, både jag och mamma har haft det lite på känn för de har sagt hela veckan att det ska regna idag, men man hoppades ju... Nytt datum bokat, 23 juni så håll tummarna för bättre väder då! Ikväll har jag istället njutit av min underbara familj. Vi har legat i en hög på golvet, sjungit, skrattat och gosat. Så mysigt! Om en stund ska vi äta rabarberpaj, gjord på egenodlade rabarber. Känns lite speciellt så jag hoppas den blev god!

Var nere på stan en sväng idag också. Precis när vi parkerat öppnade sig himlens portar så det blev till att springa in i första bästa affär. Skulle byta Stoffes shorts som var för stora men det fanns inga kvar, inga alls i någon storlek. Måste varit väldigt populära. Men de var verkligen fina och tuffa så jag ska åka ut till KappAhl vid Coop imorgon och se om de har dem där. Köpte även två t-shirtar och dom kunde han ha, jättefina. En orange med en dödskalle på och en ljus/limegrön med lite surfare och sånt på. I det hårda paketet var det något som heter "street gliders". Fick tydligt berättat från Kristoffer att de fanns "till höger när man kommer in på BR leksaker". Haha, så go! Jag hade ingen aning om vad det var. Lite bilder från gårdagens kalas:



Tompa och Cornelia. Tompa skulle på fest så han fick passa på att mysa med Nellan först.



Födelsedagsbarnet visar upp sitt nya Nintendo DS. Han fick även en ny cykel :-O



Finklädda tjejen.



Stoffe och hans fina blåbärstårta.



Robert, Bettan och jag i det nybyggda fina uterummet.



Jättefin bild på Pompe.



Dennis och mamma som hälsar på nån granne tror jag =)


Grattis Kristoffer 8 år!

Idag är ingen vanlif dag för idag fyller lillebror Kristoffer 8 år! Tänk att han blivit så stor redan. Helt otroligt! Ikväll ska han firas. Ett hårt och ett mjukt paket blir det =)

På söndag ska han ha kalas i bowlinghallen, lyxigt!

Hoppas du får en toppendag lilla gubben!!!



Midsommar 2009.



Falkenberg



Trött BRUN lillebror i bussen



Stoffe på Johans födelsedag förra året.



Bygge av skötbord förra hösten.



Coola killar våren 2010.

Schlagern gick som jag trodde

Kände det på mig. Att det skulle bli pannakaka av alltihop alltså. Dock tycker jag inte att nån skugga ska läggas på lilla Anna. Hon var duktig, häftig effekt med alla ljusen i publiken också. Men Europa gör som de alltid gör, röstar baklänges. Bara för oss alla att inse att Sverige inte kommer lyckas om vi inte typ skickar Alcazar, BWO eller liknande. Det funkar. Anna, Marlena, Martin m.m funkar inte. Känner mig ändå inte så arg, var mycket mycket argare när det gick så dåligt för The Ark. Då var jag arg.


Luftballong

På lördag ska jag och mamma flyga luftballong över Stockholm. Det blir första gången för oss båda och jag är allt lite nervös. Men det ska bli hur kul som helst samtidigt! Håll tummarna för att det blir fint väder nu!




Namnnappar


"Jag är med och tävlar hos Lindet om ett valfritt paket namnnappar från Namnnappen.se.
Var med och tävla du också, tävla här!
Tävlingen avslutas 6/6 kl. 18.00 och vinnaren lottas fram!"



Hittat stuga!!!

Nu är jag glad! Har äntligen hittat en stuga i Olofsbo. Typ 50 meter från havet. Helt underbart. Inte högsta klass på standarden men det gör inget, förhoppningsvis är det fint väder så att man kan vara ute större delen av tiden. Ett sovrum och ett vardagsrum med bäddsoffa och toa! Blir lite trångt men vad tusan. Har man lite överseende med varandra så ska det nog gå bra. Tänker ändå fortsätta titta lite om jag hittar en till, men har inga större förhoppningar. Är verkligen jättesvårt att hitta stugor i Olofsbo. Kan iofs förstå att stugorna försvinner fort med tanke på hur mysigt det är där. Helt perfekt för småbarn.

Fick lite bilder på stugan men tyvärr vet jag inte hur man lägger upp bilder i wordformat här. Kanske kommer senare...


Tror att jag...

...ska börja ställa samma fråga tillbaka som jag alltid får om Cornelia. Hur mycket väger hon nu?? Herregud, fattar inte att det ska vara så intressant. Borde inte ett gäng andra frågor komma innan. Typ:
- Har hon lärt sig nåt nytt på senaste tiden. Jag skulle tycka att det var betydligt mer intressant att få höra om att hon nu sitter helt själv, förflyttar sig i cirklar, går baklänges i gåstolen, fullkomligt älskar gröt och päronpuré m.m. Men nej, det verkar vara roligare att höra att nu har hon gått upp 500 gr och nu var det bara 250 gr sen senaste gången osv...

Ja - hon är stor. Konstigt? Nej, kolla på föräldrarna.
Håll gärna på och jämför med era egna ungar hur mycket de vägde i samma ålder och oja er hit och dit. Men låt mig slippa höra det, skiter nämligen fullständigt i det. Är bara glad att hon är frisk och välmående. Allt som betyder något. Punkt!



Världens bästa Cornelia. Älskar alla 10,2 kg och dess underbara veck!

Almas dop

Igår döptes Alma i Hölö kyrka. Var lite mysigt att vara tillbaka där man haft ett par skolavslutningar, men det var ju inget skolavslutningsväder direkt. Herregud vad det regnade! Dopet var i samband med en högmässa, blev lite långt då det höll på i över en timme. Cornelia tyckte det var okej i trekvart sen började hon bli hungrig så det blev banan och päronpuré mellan bänkraderna hehe. Alma och den andra bebisen som skulle döpas blev också lite trötta så det blev lite skrik men överlag gick det bra.



Påväg till dopet passar man på att sova lite i bilen.



Jag och Nellan i kyrkan.



Heidi, Niclas och lilla Alma.



Äntligen var dopet klart och min hungriga Cornelia fick mumsa köttfärssås. Min lilla gosgroda!



Heidi och Johan mumsar god smörgåstårta.



Cornelia och Alma. Sekunden senare drar hon Alma i håret, ajajaj men det gick fort över. Cornelia är nog lite avis på Almas kallufs.

Tillslut!

Så gjorde hon det tillslut! 6 månader och 10 dagar gammal vänder sig Cornelia från rygg till mage för första gången. Hon har varit på väg ett bra tag men liksom inte kommit runt med armen under sig förrän nu. Är väl inte så lätt när man väger 10 kg, min lilla söta knubbis =)

Vilken toppendag!

Underbara lördag! Har haft en sån otroligt mysig dag. Började dagen med en promenad in till stan, är så fint när man kommer ner till backen här och ser vattnet glittra så fint i solskenet. Vi gick till Tratten och käkade varsin sallad medan Cornelia käkade en halv burk spaghetti och köttfärssås + 1/3dels banan. Sen mötte vi upp Robban och gick till ett annat café och fikade vidare, hann dock springa in på konsum innan och köpa en burk äppel och blåbärsyogurt för Nellan verkade inte mätt. Tur var det för hon glufsade i sig hela burken på störtobärt! Ibland undrar jag hur mycket som kan få plats i en sån liten kropp =) Blev sen lite suktande efter ny mobil, blev ingen denna gång men både jag och Johan är sugna på nya. Cornelia somnade sen så vi fortsatte med en promenad runt maren och där stötte vi på Tompa och Rebecka som satt och glassa i solskenet. Självklart vaknade Cornelia när vagnen stannade, fattar inte varför hon inte kan sova när den inte rör sig. Men hon ville väl träffa morbror =) Sen lunka vi hemmåt igen efter ett par timmar på stan, hade solen i ryggen vilket resulterat i en tomatröd nacke/rygg...





Nu på kvällen har vi premiärgrillat hemma. Fläskfilé med potatis- och morotklyftor med tzatziki. Blev supergott! I torsdags ammade jag för sista gången så igår delade jag och Jejja på en flaska skumpa, blev rätt snurrig hihi! Nu dricker vi rödvin och äter kex och ost. Jag sitter med en brie och Johan har en möglig sak (men den får han ha för sig själv!). Brieost var en av de saker jag saknade mest att inte få äta under graviditeten så nu njuter jag. Så gott!

En riktig superdag har det varit! Imorgon ska vi på Almas dop i Hölö kyrka. Ska bli lite kul, har inte varit där sen skolavslutningen i 9:an.

Jag är med och tävlar...



"Jag är med och tävlar hos Lindet om solskyddskläder (t-shirt, byxa och keps) från Sunmate.
Var med och tävla här!
Tävlingen avslutas 2/6 kl. 18.00 och vinnaren lottas fram!"


Egopix på Cornelias chill igår eftermiddag



Välling ute i det underbara vädret





Gos med kossan!



Busig!



Gladfjärt!



Finaste gosflickan!

Dagen var helt underbar. Varmt och skönt och Cornelia var på ett underbart humör!

Ser ni?

Ser ni hur håret börjar växa på höjden? Ser ni?


Bilder från underbara lördagen som var

I lördags kändes det som sommar för första gången. Vi var ute nästan hela dagen. Här är lite bilder:



Först en bild på det hemska snöberget som vi stötte på under vår promenad, beläget nere vid vattnet. Är blandat med hur mycket grus som helst så det lär ju stå där ett bra tag!



Döda armar?? Haha ja man kan ju undra!



Solstrålen nr 1!



Lekparksdax!



Gunga är ju kul!



Men pappa är ännu bättre!



Babykonsert

Idag har vi varit på babykonsert i Ytterenhörna kyrka. Barn mellan 0-1 år tillsammans med en förälder var välkomna och vi blev säkert 15 stycken. Vi mötte upp Moa och Sanna strax innan kl 10. Det var hur mysigt som helst. Först hade babycafépersonalen ett litet framträdande med sång och gitarr. Alla barnen var helt hänförda men under den enda psalmen de sjöng (Du vet väl om att du är värdefull, som vi hade på Cornelias dop) började en unge efter en annan att gnälla och tillslut var nästan alla igång. Efter det skulle alla sinnen utforskas. Speciellt mysigt var smak, känsel och doft. De hade besk grapefrukt och sur lime som barnen fick smaka. Cornelia gillade faktiskt grapefrukten men limen var ingen hit. Sen fanns det lite surt godis till mammorna också =) Sen fick Cornelia känna på isbitar, sandpapper, plastremsor och lite annat smått och gott samt lukta på lite luktpåsar. Därefter var det fika i församlingshemmet. Dammsugare, bullar och prinsesstårta. Gratis! Helt otroligt, vad är gratis i den här världen nuförtiden? Jättetrevligt var det i alla fall. Tyvärr glömde jag att ta kort på alla mysigheter i kyrkan. Blev ett kort när Cornelia fick smaka ett rån för första gången. Hon slafsade i sig två stycken hihi.



Jag är med och tävlar...


"På Muppsan´s blogg kan du just nu vinna en valfri
softshell åkpåse från The Buppa brand, TRE stycken
lyckliga vinnare kommer att dras, var med du oxå"

Oh vad jag vill vinna, så fiiiina!


Daniel Westling

Torrare boll får man nog leta efter eller?



Orkade med 7 minuter av intervjun på 4:an. Konstig lät han på rösten också.

Tand!

Idag hittade jag Cornelias första tand! Kände nåt litet vasst nertill i munnen och kikade lite närmre, japp där var den. Hennes första tand! Jag hoppas hon ska kunna bli lite gladare nu, hon har ju muttrat så i två veckor stackaren.

Imorgon ska vi på 6-månaderskontroll. Var ju inte så länge sen vi mätte och vägde så där borde det inte ha hunnit hända så mycket. Jag hoppas verkligen att läkaren är bättre denna gång. Sist lät han en liten 2-månaders bebis (Cornelia) sitta naken och vänta medan han prata i sin privata mobil. Illa! Dessutom gjorde han ju redan då 6-månaderskollen på henne. Vilket pucko det var, han kollade om hon kunde greppa en kloss och lämna över i sin  andra hand. Hon var duktig nog och greppa och sen fick hon en babyspasm och tappade klossen på sin andra hand, då säger han "nästan"! Det kan hon iaf nu. Får se om han utsätter henne för 1-årskontrollen nu istället =)

Visning nr 2 imorgon. Var trögt i söndags så vi får hoppas på mer folk nu. Mäklaren sa att det varit dåligt med folk på alla visningar under dagen, kanske berodde på att folk åkte bort när det var långledigt. Hoppas de kommer imorgon istället!

75% på Kringlan skivor

Var nere på stan en sväng (barnfri!) och såg att Kringlan skivor hade 75% rabatt på allt i butiken. Blev inköp av The Arks senaste skiva, filmen Göta kanal eller vem drog ur proppen och en film som hette The Informant med Matt Damon som fått jättebra betyg. Var rätt utplockat annars men känner mig rätt nöjd med att betala 100 kr för ovanstående inköp. Tror det är sista dan idag som de har öppet. Lite sorgligt men ganska väntat tyvärr. Jag köper i vanliga fall bara Kents och Winnerbäcks skivor, man har ju Spotify nu.



Blev även en ljuslila sommarklänning, en vit kofta och en aprikosvitrandig top. Dock inga skor. Hittar verkligen inget snyggt så just nu trampar jag runt i mina hemska vita (?) sneakers. Försökte komma på nåt bra att köpa i doppresent till Almas dop nästa helg men hitta inget roligt. Blev ett dopkort i alla fall. Jag och Nellan får göra ett nytt försök nästa vecka.

På söndag har vi visning av lägenheten. Spännande! Gjorde ju värsta städningen och rensningen inför fotograferingen så nu känns det rätt lugnt. Ska städas men det går fort. Största problemet är väl var vi ska göra av katterna under visningen, känns som att vi sätter dem i varsin bur och åker i väg en halvtimme. De får skrika lite men det dör de inte av...

Mysko väder idag förresten, skulle ha regnat som satan enligt alla rapporter men det kom bara lite på förmiddan sen har det varit sjukt klibbigt. Väntar bara på att det ska börja åska för denna värme känns inte normal.

Nu väntar snart en middagsstek som Johan håller på att tillaga, är grymt hungrig så det ska bli sååå gott!

Älskade Cornelia 6 månader och namnsdag idag!

För exakt 6 månader sedan satt jag med BB-brickan i min ena hand och med vår lilla nykläckta bebis i min andra hand. Vilken häftig dag det var. Nervös som en galning hade jag varit under hela natten. Kl 7 den 13 nov skulle vi infinna oss på förlossningen för planerat kejsarsnitt. Jag var nervös när vi kom dit också, men när alla förberedelser var gjorda och vi rullades upp till operationen så släppte allt. Jag var inte nervös längre, vi skulle ju få träffa vår prinsessa som vi längtat så efter. Ut kom hon, men inte skrikande som 99% av alla bebisar gör (självklart!). Men efter lite urrensning av fostervatten kom de där första underbara skriken och några sekunder senare fick jag henne på mitt bröst. Har nog aldrig kännt sån lycka som jag gjorde just då. Hon var det finaste, skrynkligaste, kladdigaste lilla knyte man kunde tänka sig.





Jag kan inte riktigt förstå att det redan gått 6 månader. Det kan Johan. Men jag tycker inte alls det känns som så länge sen. I och för sig har hon hunnit växa på sig lite från de 4 kg hon vägde när hon föddes. Nu är hon stora tjejen med en matchvikt på 10 kg. Här följer lite bilder på vår finaste Cornelia.



2 dagar



3 veckor



7 veckor



2 månader



3 månader



4 månader



5 månader



6 månader

Dessutom har lilla hjärtat namnsdag idag. Linnéa som hon också heter är det idag =) Har firats med potatis- och ärtpuré med lite päronpuré till efterrätt. Det är nog bara att inse att min lilla plutta börjar bli stor. Är lite konstigt det där, när hon var liten tänkte man att "tänk när hon är så och så stor då kan vi gör det och det". Men man borde leva mer i nuet och uppskatta tiden som är just NU för den kommer aldrig tillbaka. Så inget mer sånt tänkande!

Älskar dig Cornelia! Du är det bästa som hänt oss!

Babycafé, racerbil och uteblivet gung

Dagen startade ute i Enhörna på deras babycafé. Cornelia tyckte det var jättekul att dansa och sjunga (läs mamma dansar och sjunger och Cornelia har kul i hennes famn) men ville inte äta sin puré?? Fattade ingenting. Hon som älskar sin mat och ALLTID äter upp. Så går det när man är duktig och tar med sin egengjorda puré. Nästa gång blir det en flaska välling *ggr*. Appropå nästa gång, skulle tydligen vara en babygudstjänst som alla tyckte var sååå bra och som vi bara måååste komma på. Inte riktigt min grej egentligen men ska testa´t. Hallelulja!

Sen bar det hemmåt eftersom mamma inte behagade ta emot oss. Hon skulle till sin frisör i Strängnäs. Japp hon åker till Strängnäs och klipper sig. Skulle jag aldrig göra men hon måste verkligen gilla honom haha! Blev en promenad och sen skulle Cornelia få gunga men ungarna avlöste varandra, extra surt när det är stora barn som sitter i babygunga. Dom kan väl för tusan gunga i de stora gungorna! Skönt när man kan sitta på uteplatsen och ha koll på gungorna, slipper man iaf stå där och hänga i onödan. Hängde en stund med Sara, vår granne som har en 2-månaders liten Rasmus. De letar också hus, bl a i Nykvarn. Känns som att alla vill flytta dit. Är i alla fall många som flyttar dit just nu!

Såhär fin var lillan:



När Johan kom hem från jobbet åkte jag till Pershagen och köpte en gåstol till vår prinsessa. En jättefin begagnad turkos gåstol med lekbord till 1/3 av nypris. Nu ska Cornelia börja träna sina ben!



Glad tjej!



Men lite skeptisk!

Förresten, huset som vi kollade på i Hölö i söndags har gått upp med 400 000 kr och de är inte klara än. Det är ju helt sjukt. Inte för att vi var intresserade av det huset men är det såhär det ska vara en tid framöver nu? Man kommer att tro att man har hittat sitt drömhus och sen kommer priserna skena iväg och man har inte en chans att hänga med i budgivningen. Usch! Får mig att vilja köpa nytt. Men det är ju inte gratis, det heller...

Nu blir det Greys Anatomy, tjingeling!

Sommarkänsla!

Vilket underbart väder det varit idag! Helt grymt. Anna och Camilla har varit här och käkat lite lunch och pimplat lite sol. Cornelia fortsatte på samma linje som de senaste dagarnas humör, dvs uselt. Hon som brukar älska att träffa andra människor var inte alls nöjd. Jaja bara att hoppas att denna åskmolnsperiod går över snart. Sen blev det en skön promenad som avslutades med lite mer sollap på uteplatsen =) Har man inte fått nån färg idag är det skandal.

Lite kort från igår och idag:





Inga leenden här inte! Men go ändå!!

Idag försökte jag med tyngsta artelleriet, och fick faktiskt lite respons!





Imorgon blir det babycafé i Enhörna, hoppas att Cornelia vaknar på rätt sida...

Hölö

Idag har vi varit på husvisning i Hölö. På Månvägen, huset bredvid där Anna växte upp. Kändes rätt mysko. Rätt fint hus men jag kom fram till att jag inte vill bo i Hölö. Har liksom gjort det en gång, jättebra att växa upp där och så men jag behöver nog bo i ett lite större samhälle. Känns så just nu i alla fall. Var in på kondis också, och vem var där om inte Antonio? Haha, precis som det ska vara! Om två veckor ska vi tillbaka. Alma ska döpas i Hölö kyrka. Måste tydligen stå ut med en gudstjänst innan. Det tyckte jag var så skönt med Cornelias dop, vi slapp gudstjänsten eftersom vi tog dopet på lördagen. Men det fick man tydligen inte i Hölö.

Trött och ont i ryggen

Usch, ingen bra dag idag. Känner mig så trött, kan tänka mig att det kan ha att göra med att jag inte sovit en hel natt utan avbrott för amning på 2,5 månad. Cornelia var så duktig och sov hela nätter i sin säng mellan hon var 2,5 till 3,5 månad. Jag förstod väl redan då att det skulle komma bakslag så småningom men det var lyx! Nu vaknar hon 1-2 ggr per natt, första gången är det ofta bara att stoppa in nappen så somnar hon om på en gång men sen brukar hon vakna runt kl 5 och vilja äta och då är det inte alltid lika lätt att få henne att somna om efteråt. Som igår, då var hon vaken mellan kl. 5-6.30, sen somna hon om men det gör ju liksom inte jag. Men tröttheten kan man liksom ta, det är värre med ryggen just nu. Nu på morgonen kunde jag knappt lyfta upp Cornelia från golvet. Självklart har Nellan varit gnällig så jag har fått bära på henne från och till hela morgonen. Ingen rolig förmiddag!

Ikväll ska jag ut med gamla arbetskamrater. Ska på MiraMar här i Södertälje, riktigt god libanesisk mat har de. Eftersom Cornelia börjat dricka välling som kvällsmål (genom nappflaska, tjoho!) så kan jag vara borta så länge jag vill. Känns skönt att veta att man inte måste stressa hem till kl 8 för då ska lillan sova.

Idag satt Cornelia själv på golvet i nästan 1 minut. Min stora flicka!


Kom och köp!

Tryck på länken nedan för att se vår finfina lägenhet!

Vår lägenhet på hemnet

Bilder från helgen

Vi var som sagt hos mamma och Dennis i helgen och blev bjudna på riktig grillbuffé. Var grymt gott! Här är lite bilder från lördagen:



Grillmästaren!



Två coola killar!



Tompa och Cornelia



Jag och Dennis



Pappa har klätt Nellan dagen till ära.

På söndagen åkte vi ut till Nykvarn. Tänkte först gå på en husvisning men det räckte med att se huset från utsidan och se läget på det, inget för oss. Blev en skön promenad istället.



Johan och Nellan tar en liten paus i promenadandet.



Vi såg lite söta änder.



Solmys!



Finast!

Blev en hel drös bilder, dock inte så många som jag själv dyker upp på då jag ofta är fotografen. Känns inte som att det gör så mycket...

Idag har jag och Cornelia varit i Farsta och hälsat på Heidi och Alma. Barnen tycker det är så kul att se varandra. Bara skrattar, så söta! Blev en lunch inne i centrum, sommarsallad med gravad lax. Riktigt gott! Sen fick Cornelia prova att gunga för första gången i sitt liv. Hon verkade gilla´t! Hemfärden blev mindre rolig med alla köer genom söderledstunneln och fortsatt där de håller på och breddar motorvägen. Som tur var sov Nellan. Det är så synd att vi inte bor närmre varandra. Hade varit perfekt nu när vi är mammalediga samtidigt!

Homestyling

Japp, så var vi där vi med! Dax att sälja lägenheten och ge sig ut i husletardjungeln. Har hållit på som galningar i två dagar och rensat ut alla möjliga saker, och ju mer man rensar desto mer undrar man hur man kunde ha allt skräp framme förut. Blev i alla fall väldigt bra och fotografen var här efter lunch och imorgon kommer nog lägenheten ut på hemnet. Så spännande! Bör väl tillägga att vi inte har någon som helst brådska med att hitta vårt hus. Tanken är ju att vi ska bo där ett bra tag så det gäller ju att ta in så mycket annat nu, barnomsorg, kommunikationer etc. Vi har inga problem med att hoppa in i en hyresrätt ett tag i jakten på vårt drömboende, dessutom kan vi då spara lite extra pengar. Bara att hålla tummarna för att någon vill bo här, vi har trivts föredömligt. Älskar egentligen hela lägenheten men vår uteplats på sommaren är nåt extra!

Jag och Cornelia hann iväg en sväng på mammagruppen på förmiddagen. Vi var bara tre stycken denna gång, lite segt faktiskt (hade väl tankarna nån annanstanns). Fick göra kniiiipövningar med nån sjukgymnast. Allvarligt?! Andra gången hon är där och vi ska ligga där o träna på att knipa. Nä, det kan jag göra hemma och behöver inte en massa hjälp med. Sen var det hem och träffa fotografen och mäklaren som sagt och efter det tog vi en riktigt skön kopp kaffe ute i solen. Såhär glad blev Cornelia när vi kom in igen:



Mammas busunge!

Tänkte lägga upp lite bilder från i helgen när vi var och grillade hos mamma på lördagen och på söndagen hade Johan rundtur i Nykvarn. Lite lobbing skulle man nog kunna kalla det =) Men det kommer vid ett annat tillfälle!

8 år

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 8 år. Är helt sjukt hur fort tiden går! Känns absolut inte som att det var så länge sen. Ett par veckor tidigare var vi på kära gamla Avenyn, jag var där med Camilla och Johan var ute med arbetskamrater. Jag och Camilla stod och dansa på lilla dansgolvet och Camilla började bli jäkligt trött på min hicka som jag haft i nån halvtimme så hon frågar en kille om han kan skrämma mig, och skrämd blev jag allt! Johan lyfte upp mig i luften och vrålade, och på den vägen är det haha! Några veckor senare föddes min lillelillebror Kristoffer och ytterligare några veckor senare åkte vi på kärlekssemester till Kreta. Vi hamnade i Agia Pelagia, och hade vi inte varit så nedrans nykära så hade vi nog aldrig stått ut där i en vecka, men nu tillhör den semestern topp 3 i mitt liv (Samos och Thailand kommer före, Kos med tjejerna ligger på en god 4:e plats =). Den 21 september förlovade vi oss och i februari året därpå flyttade vi ihop (dock var det inte många nätter vi inte bodde ihop innan!). Vi hann med ganska mycket det året och jag ångrar inte för ett ögonblick något av det, älskar dig Johan!!

Har tyvärr inga gamla bilder från då på denna dator. Här nedan är lite bilder från det senaste året




Min snygging åker båt i Thaialnd.



Kunde inte låta bli att lägga upp denna bild (också från Thailand). Underbar!



Min snygging i Strömstad förra sommaren.



Liseberg förra sommaren (jag drack Ramlösa!)



Olofsbo sommaren 2009



Januari 2010. Lilla prinsessan har anlänt =)

Världens bästa familj! Älskar er!



RSS 2.0