Släkten och barnkalaset



Födelsedagsmorgonen startade med att Cornelia bjöd oss på sovmorgon, hon sov till kl 8 så då trippade vi upp och sjöng för födelsedagsbarnet. Hon blev lite blyg sötnosen! Fem paket och en bulle med ett ljus i bjöds hon på. I paketen fanns bl.a. en Skrållandocka, en potta och en Mollybok. På förmiddagen tog vi det lugnt och bara myste. Jag gick runt och var nostalgisk, det kom faktiskt några tårar då och då... Kl 13 kom våra gäster för dagen. Mormor, Dennis, morbror Stoffe, morbror Tompa, Rebecka, Farfar, Carola, moster Karin och Daniel. Vi fikade och Cornelia goffade i sig en hel bulle och en chokladboll. Sen blev det lite tårta på det också. Man fyller bara 1 år en gång! Cornelia fick en massa fina saker, bl.a. fina klossar, böcker, smyckeskrin, nattnallelampa och en mjukisvarg.



Kalasfin Cornelia!

Idag startade vi dagen med lite firande av pappa Johan på fars dag. Blev lite frukost på sängen, gos med Cornelia och paketöppning innan vi gick upp. Fick sova till kl 8 även idag! På förmiddagen lekte vi med alla ny leksaker som Cornelia fått, kul! Det dök tyvärr upp en del återbud, hade räknat med nåt men det blev fyra barn som inte kom. Lite tråkigt men inte så mycket att göra när barn blir sjuka. Det blev fyra barn med föräldrar vilket kanske var ganska lagom ändå, men jag saknade Rasmussen! Cornelia, Alma och Moa lekte fint medan lillkillen Theo fick parkera i mammas och pappas famn. Cornelia fick fina leksaker och väggbokstäver. Tack så mycket allihopa!



Fikasugna barn och föräldrar!

Imorgon ska vi till BVC på 1-årskontroll. Dags för vaccin igen, hoppas inte det blir nån feberreaktion bara! På onsdag blir det förhoppningsvis babysim om Rasmus mår bättre och på kvällen ska vi fira Tompa som fyller år. Blir nog lite försenat firande med Sara och Rasmus någon dag också, vi har fått ett paket men jag tänker inte öppna det utan att dom är här. På torsdag kommer Anna med Alvin och William för lite försenat födelsedagsfirande. Stackars Alvin hade fått feber igår. På fredag ska jag ev till jobbet om det klaffar, Louise skulle firas och jag behöver prata lite med chefen. Inte så långt kvar till man börjar jobba nu! Jag som hade tänkt bli lite nyttig igen, men oj vad mycket fikande det lär bli nästa vecka...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0