Dagarna som gått

Nu är alla friska och krya igen. Johan var hemma till onsdagen, men sen fick vi lite ordning och reda på vardagen igen. Behöver rutiner, både jag och Cornelia! Onsdagseftermiddagen spenderade vi ute i Enhörna hos Sanna och Moa. Jättemysigt! Vad våra barn börjar bli stora =) På torsdagen hade vi en mysdag, fick äntligen gå en lite längre promenad med Cornelia. Oj vad jag saknat det!

På fredagen myste vi med Sara och Rasmus. Bästa grannarna. Verkligen! Först lite fika inne hos dem och sedan en promenad ner till stan. Lite shopping och lek på biblioteket. Sen mötte vi upp Johan för att titta på en lägenhet på Dalgatan. Vi har bestämt oss för att ta den. Jag hoppas verkligen att det blir bra. Även om det bara är temporärt är jag nervös att vi inte ska trivas. Vi är ju ändå vana med en ljus och fräsch lägenhet. Denna var målad med ganska mörka färger och hyresrätter är alltid hyresrätter... Men den hade badkar! Det har jag saknat! Sen är jag nervös för att vi ska störas av grannar och billjus och.... Bor ju så himla tyst och lugnt här.... Men den var ändå ok. Ja, det blir bra! Middag intogs sedan på Kolgrillen och sedan fortsatte kvällen med mys framför Idol.

I lördags var vi en sväng förbi kyrkogården och tände ljus på mormor och morfars grav samt på Johans farmor och farfars grav. Är så mysigt på kyrkogården på Allahelgona. Nu var vi där på dagen men det är nästan ännu mysigare när det mörknar! Sen drog vi ut till Nykvarn för att titta på ett hus på samma väg som Johan bodde på som liten. Bara det gjorde att det kändes lite mysko men sen var det lite andra saker som gjorde att det inte var vårt hus. Mögel på vinden, arrendetomt m.m. Nä, blir att fortsätta leta. Ganska svårt nu under vintermånaderna. Hoppas det lossnar i vår!

Sen kom lördagkvällen. Dax för min och Heidis utekväll! Som vi längtat! Blev en jättegod middag på Aya Sofya, turkisk restaurnag på söder, där vi åt en stor mezetallrik till förrätt och fetaostfyllda kycklingbröst till huvudrätt. Tog ett jättegott turkiskt vin till detta. Sedan gick vi vidare till nån pub och hade hur trevligt som helst. Shit vad kul vi hade, massa skitsnack och god dricka! Det behövde vi! Blev en ganska lugn dag igår, men hann med att baka ett lass kärleksmums. Är ju en liten tjej som fyller 1 år på lördag! Ojojoj, vad snabbt det gått! På lördag kommer släkten och på söndag har vi barnkalas. Blir en 8-9 barn med föräldrar så det blir nog fullt ös!

Denna vecka går till planering av kalasen, inköp av div saker som behövs och lite mer bakning. Vi ska även hinna med sydpoolen på onsdag och ev öppna förskolan på torsdag om läget är under kontroll =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0