1:a advent

Idag är det första advent. Herrejisses vad fort denna höst har gått! Nu är det alltså bara 4 söndagar kvar till jul och ett par till innan jag börjar jobba den 10:e januari. Johan går hem på pappaledighet fr.o.m. den 1/1 så vi kommer ha en liten mysig familjevecka innan jag börjar jobba (ja och så ska vi ju packa en del då med!). Eftersom det är en riktig arbetarjul i år så känns det bra att vi får lite extra tid ihop när det blir så lite under jul och nyår. Vi började dagen med att åka på en visning av ett hus i Nykvarn, men det var inte vårat hus det heller... Sen bar det hemåt för lite lussekattsbak. Karin och Danne kom förbi på en fika och vi moffsade i oss en hel plåt :-O Måste väl ha inneburit att de fick godkänt va?



Cornelia har efter ett uppehåll i veckan börjat att gå lite mer igen. Men hon släpper inte själv, utan man måste "släppa" henne. Hon är så söt när hon stapplar runt!

Igår var vi och hälsade på släktens senaste tillskott Hugo. Fick även se Maria och Fredriks nyköpta hus i Bromma för första gången. Verkligen jättemysigt! Lillkorven var så söt. Är så gulligt sättet som de sover på när de är så små, som en böjd ostbåge kan de somna var som helst och när som helst.

Sen körde vi hem farmor till hennes övernattningslägenhet på söder. Cornelia var lovad ett stort paket och det ville vi ju inte missa =) Visade sig vara en rosa prinsess bil. Ni vet såna där som man kan sitta på och åka runt på. Tack snälla farmor och Jan-Åke!

Helgens plus: De mysiga fikatillfällena med våra fina släktingar. Borde göras oftare!
Helgens minus: Cornelia har vaknat innan sex både lördag och söndag. Bläää!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0