Smart idé

Kom på en grej häromdan. Cornelia sitter väldigt stabilt men det känns ändå inte okej att lämna henne utan stöd bakom sig. Så istället för att hämta sjuttielva kuddar att bulla upp med varje gång så tar jag amningskudden och lägger bakom henne. Funkar kanon!



Då kan man till och med ramla och det är ändå kul!



Idag har vi lunchat med Jejja nere på Ceasars. Tog en sallad med mozzarella och parmaskinka. Var väl sådär men det är gott med lätt mat i värmen! Sen lyckades jag få Cornelia att somna en liten stund i vagnen så då sprang jag i lite affärer. Köpte bl.a ett par jeansleggings till Nellan. Hur mjuka o sköna som helst men tuffa!

Blev även ett par Muminmjukisbyxor och en grön liten söt kofta. Koftan var bara i strl 74, men den var stor! Verkar bara vara bodys och pyjamas som vi behöver strl 80 i. Byxor och tröjor funkar fortfarande i 74. Köpte förresten en väldigt bra grej när Cornelia var liten som vi använt en del. Blev så sur på att hon växte ur alla sina bodys så snabbt på längden men inte på bredden eller på armarna. Sökte lite på nätet och hittade något som heter bodyförlängare. Verkligen en jättesmart grej som gör att man kan använda kläderna längre.



Ikväll ska Johan på styrelsemöte nere på stan så han lär bli borta större delen av kvällen. Vi måste börja städa inför visningen på lördag men har verkligen ingen lust. Är ju så fint väder nu så man vill bara vara ute.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0