Härliga långhelg!

Kom och tänka på en sak idag. Det har ju varit långhelg med ledigt fre-sön denna helg för Johan. För bara 3 månader sedan hade vi det så VARJE vecka. Shit vad man har glömmer snabbt men vilken lyx det var när jag själv jobbade 4-dagarsvecka i höstas och att Johan sedan gjorde det fram till i slutet på mars. Helgen känns som att den blir ännu längre än tre dagar på nåt sätt, mysko men att vara ledig på fredagar är guld. Kommer man väl inte att få uppleva igen i närtid...

Helgen har varit jätteskön, grymt väder och grymt sällskap. På midsommarafton var Heidi, Niclas och Alma här.



Pappa började dagen med att vattenkamma Cornelia. Hon var lite skeptisk till en början och använde sin mest allvarliga min...



...men när hon hade vant sig blev allt som vanligt igen. Vilken tur!



Sillunch. Nästan samma utbud som vid jul, men bara nästan. Är dom inte söta förresten? Familjen Fredriksson =)
I sommar kommer vi ha såhär trevligt, varje dag. Fast i Falkenberg!



Det blev lite jordgubbar och honungsmelon till efterrätt (innan vi satte tänderna i jordgubbstårtan!). Cornelia gilla´t!



Världens bästa dotter med världens bästa kompis!



Alma och Niclas. Verkligen lika varandra!



Mina fina älsklingar!!



En trött liten Cornelia. Så söt min lilla docka!

Efter mycket barnlek och en supergod grillning var det dax för barnen att hoppa i säng. Lite vuxenprat, vin, kex och ost m.m. Var ett tag sen vi satt alla fyra och pratade i några timmar på kvällen. Lite annorlunda nu mot innan vi hade barn men väldigt väldigt trevligt.

Lördagen var en väldigt trött dag hehe. Mycket fotboll och hemmagos fick det bli. Men idag har vi haft en jättemysig dag igen. Vi tog en tur till Trosa. Promenerade utmed ån fram och tillbaka. Blev en ganska rejäl promenad tillslut då Cornelia bestämde sig för att sova en stund i vagnen för en gångs skull. En räkmacka intogs på ett jättemysigt café och en glass hann vi med under promenaden också. Påväg hem köpte jag lite jordgubbar. Vi hade inte svullat klart! Hemma blev det jordgubbar med knäckglass och grädde. Riktigt gott! Tyckte även Cornelia som fick smaka jordgubbar med grädde. Vilket hon älskade!



En riktigt bra helg blev det. Vädret ska ju tydligen fortsätta att vara bra så nästa vecka ska vi fortsätta njuta! På tisdag kommer hela mammagruppen hit och hälsar på. Perfekt om det är bra väder, då kan vi vara nere i parken. Onsdag är en dag jag längtat länge efter. Då ska jag nämligen till frissan för första gången på typ ett halvår. Kan säga att det verkligen är behövligt, ser ut som en rishög efter amningen. Så nu ska vi klippa, färga, slinga ja jag vet inte vad egentligen. Men sommarfräscht ska det bli! På fredag är det 8-månaderskoll på BVC. Blir nästan två veckor tidigt men sen kommer ju semestern så det blev då.

England-Tysklandsmatchen förresten, vilken jäkla tavla av domarna. Är ju skandal att de inte använder målkameror! Skandal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0