Vad är det med denna stad??

Herregud, vet inte om man vågar gå ut i den här staden längre. Två döda och en skadad i skottlossning i Ronna i natt. Är svårt att förstå att det bara är ett par km härifrån. Som natt och dag. Tydligen var en av de mördade Eddie Moussa, fotbollsspelare i Assyriska. Så tragiskt med unga människor som rycks bort sådär, men samtidigt kan man ju fråga sig vad en fotbollspelare med match idag gjorde på en nattklubb kl 2 i natt? Och VARFÖR stängdes inte den där klubben ner vid det förra mordet i vintras?

För att inte tala om äcklet som våldtog en liten flicka inne på biblioteket tidigare i veckan. Ska man som mamma inte kunna känna sig säker nånstanns? Kastrera de jävlarna.

Det är så himla tråkigt att det blivit såhär i Södertälje. Själva staden är jättefin och mysig med närheten till vattnet men det går ju inte att komma ifrån den eskalerande kriminaliteten som håller på att ta över stan. Är nog inte bara i Södertälje det händer skit men rapporteringen i media härifrån är alltid negativ. Aldrig positiv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0