Hinns inte med

Är väldigt dålig uppdatering här. Sommaröppetider kanske man kan säga =) Kör en liten kort sammanfattning. Vaxholm i torsdags var underbart! Vi åkte ut tidigt och åkte först ut till Rindö där Johan blev nostalgisk och det blev mycket "det var där vi gjorde di" och "det var där vi gjorde da". Det var väldigt kul att se hans gamla logement, skjutbana m.m. Vilken fantastisk plats! Tråkigt att de lagt ner där nu, synd på lokalerna! Sen blev det en pizza och en god Mariestad på en restaurang inne i Vaxholm. Smakade gott! Sen tog vi en mysig promenad genom gränderna för att avslutningsvis åka ut till Kastellet. Kaffe, glass och promenerande. Lyckad dag!

I fredags hade vi en heldag nere på stan och i lördags var Heidi, Niclas och Alma här och fikade. Igår var pappa, Raija och Salme här. Jag blev galet sugen på tårta så jag slängde ihop en god liten skapelse. Mums!

Idag har vi varit och hälsat på Fredrik och Erika. Var kul att se deras nya lägenhet. En månad kvar, sen har de en liten bebis hos sig. Mys!

Fullt upp hela tiden, har tagit massa bilder men hinner inte lägga över dem nu. Imorgon ska det packas och på onsdag åker vi. Wiii! 3 dagar i Uddevalla och sen Falkenberg en vecka. Tjo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0