Gnesta och lite annat

Vad det är skönt med semester! I måndags var vi ute vid Hökmossen i Nykvarn. Dock blåste det väldigt mycket så det gällde att man låg raklång på marken för att det skulle vara skönt. Men det var mysigt ändå. På kvällen grillade vi supergott med fläskkarré, halloumi, paprika som serverades med potatis och pepparsås samt ett glas rött. Mums!

Igår tog vi en tripp till Gnesta. Först besökte vi Robert och Camilla. Blev lite mysig fika och titt på hästarna.



Johan, Cornelia, Camilla och Robert.



Mina finingar!

Sen åkte vi in till Gnesta och hälsade på Anna, Johan, Alvin och det lilla nytillskottet William. Vilken liten sötnos han var då, man glömmer verkligen att de är så små i början. Cornelia bollar jag runt som att jag aldrig gjort nåt annat men det är något så skört med små bebisar. Blev en fika till på deras fina nybyggda altan.



Cornelia och Alvin sitter och leker. Så söta så!




Gullungar!

Var en riktigt mysig dag som avslutades med räkor och vin hemma på uteplatsen!

Idag har vi varit ute och badat vid Brandalsund. Men det blev inte så mycket bad, blåste som tusan så vi stannade inte så länge. När vi åkte ut mot badet kom det en hund springandes mot oss ute på stora vägen mellan Järna och Södertälje. Vi stannade och Johan försökte fånga den men det gick inte. Hoppas det slutade lyckligt....

Imorgon blir det nog en tur till Vaxholm, Johan har väntat länge på att få visa var han stod naken och vinkade till finlandsfärjorna haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0