Hur gör man en sur bebis glad?

Ja, utan att gå och bära på henne hela tiden? Har varit vaken sen kl 6 men det känns som en hel dag! Ingenting är roligt idag och självklart är det hällregn, känns som att det kommer bli en lååång dag.

Igår hade vi lite besök från Sanna och Moa. Är så kul att se hur mycket som händer på bara några veckor. Man blir ju lite hemmablind här med Cornelia. Moa kunde nästan krypa och ville vara på mage mest hela tiden. Vilken skillnad mot Cornelia som fortfarande hatar magläge... Men hon pratar desto mer, mamma, pappa och lampa är det hon kan =)

På kvällen kom mamma förbi med lite kläder som vi fått från Rulla, Dennis syster i Grekland. Hon hade skickat dem innan sommaren, mamma hade fått avin samma dag de åkte på semester och när de kom hem och skulle hämta ut paketet hade posten precis skickat tillbaka det till Grekland igen =( Men nu hade det dykt upp igen, så synd att vi inte fick kläderna tidigare för det var riktigt gulliga sommarkläder. Två små klänningar med shorts till. Men vi får väl hoppas på att sommaren inte är slut än...

Nähä, nu var det inte roligt att leka med wii-dosorna längre, får nog köra "prästens lilla kråka" till förbannelse idag för det verkar göra lillskrutta glad i alla fall.



Så här såg jag ut på semestern när jag åt lite citron, jag är surare idag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0